OBSAH KURZU
Typologie klientů
- Jak poznat, o který typ klienta se jedná? Musí být patrný výchozí typ na první pohled?
Vliv genetiky na obezitu a rozložení tuku.
- Proč je třeba řešit stravu od dětství?
- Jaká jsou rizika ukládání tuku v jednotlivých partiích, který typ je rizikovější a proč si hlídat množství viscerálního tuku?
Redukce tuku podle typologie klienta.
- Opravdu si může klient vybrat “odkud” bude hubnout?
- Má smysl užívat doplňky stravy na hubnutí?
- Velké břicho co s tím? Co vše to ovlivňuje? Hýždě, proč se hůře hubne některým typům než jiným. Jak podpořit hubnutí stehen?
Čím můžete ovlivnit lokálním hubnutí
- Aerobní (kardio) versus anaerobní cvičení.
- Mohou pomoc klasická nebo lymfatická masáž?
- Co vše vám pomůže mít zase pěkné nohy, břicho, hladkou kůži…?
UČTE SE A SDÍLEJTE ZNALOSTI V TÝMU
Připojte se do komunity našich nutričních poradců a zapálených nutričních praktiků.
Čerpejte, sdílejte své znalosti, dovednosti a postřehy. Rádi vás uvítáme.