OBSAH KURZU
Proč je tvaroh super zdravý a výživný. Jeho popularita v posledních desetiletích narůstá a je doporučován jako součást zdravého jídelníčku. Ale jaké parametry by měl ideálně mít.
- Co je a co není tvaroh
- Jaké jsou rozdíly v tučnosti, výrobě, trvanlivosti a ideálním použití
- Vaničkový vs. tvaroh ve fólii? Je v tom rozdíl?
- Proč by měl být tvaroh součástí téměř každého jídelníčku?
- K čemu je dobrý a k čemu se naopak moc nehodí?
- Živočišný původ vs. rostlinné alternativy “tvarohu”
- Tvaroh vs proteinové produkty Co je lepší? Jaké benefity mají rostlinné alternativy ve srovnání s tvarohem?
- Čeho si všímat ve složení na etiketě?
CO SI ODNESETE
Tipy na jednoduchá jídla s tvarohem.
UČTE SE A SDÍLEJTE ZNALOSTI V TÝMU
Připojte se do komunity našich nutričních poradců a zapálených nutričních praktiků.
Čerpejte, sdílejte své znalosti, dovednosti a postřehy. Rádi vás uvítáme.