OBSAH KURZU
Není tuk jako tuk. Čemu byste měli rozumět, abyste uměli svým klientům dobře poradit.
- Co je viscerální tuk a jak se liší od podkožní tuku? Co je bioimpendační analýza a jak nám může pomoci zjistit hodnotu viscerálního tuku. Jak s údaji správně pracovat, aby nedocházelo k chybným závěrům.
- Pas jako první indikátor pro rozpoznání velikosti problému. Proč je nutností si hlídat právě štíhlý pas?
- Má genetika vliv na to kam a kolik se vám ukládat tuku?
- Efektivita různých typů tréninků na redukci viscerálního tuku a jak můžeme pomoci redukci tohoto tuku stravou.
- Suplementy. Zařazovat či nikoli. Pokud ano, jaké?
UČTE SE A SDÍLEJTE ZNALOSTI V TÝMU
Připojte se do komunity našich nutričních poradců a zapálených nutričních praktiků.
Čerpejte, sdílejte své znalosti, dovednosti a postřehy. Rádi vás uvítáme.